Η καλή προετοιμασία μας έφερε πολύ μεγάλη προσέλευση συμμετοχών, και δυστυχώς για κάποιους που άφησαν τη συμμετοχή τους για τελευταία στιγμή τους απογοητεύσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να δεχτούμε τη συμμετοχή τους.

Η παρουσία του δημάρχου των Σερρών και του νέου προέδρου της πίστας μας έδωσε για ακόμα μία φορά την επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που κάνουμε με τον κόσμο που φέρνουμε από όλη την Ελλάδα. Ένα από τα σημαντικά sites που πήρε συνέντευξη από τον διοργανωτή Γιώργο Χάλαρη, από τον δήμαρχο και από τον πρόεδρο της πίστας ήταν το zougla.gr με σχετικό βίντεο που θα βρείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=nrCYI7xvtxg
Φυσικά την διοργάνωση κάλυψαν και όλα τα τοπικά μέσα, με συνεντεύξεις και σχετική αρθρογραφία.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον χρυσό χορηγό μας την Michelin, τον αργυρό χορηγό KTM South East Europe καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς μας που μας στηρίζουν και μας υποστηρίζουν για να συνεχίζουμε να κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα Track Days.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για την άρτια οργάνωση και δώσαμε ραντεβού για τις 23-24 Σεπτεμβρίου που είναι το επόμενο μας Track Day.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
Ο καιρός στις Σέρρες
Ο καιρός στα Μέγαρα
Προφίλ
To Track-day.gr είναι μια ιδέα του Γιώργου Χάλαρη. 28 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας είναι αρκετά για να δώσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα σε αυτό το Project. Η αγωνιστική του εμπειρία αλλά και το πάθος για την ταχύτητα και την μοτοσυκλέτα, είναι αυτά που τον οδήγησαν στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας που ως στόχο έχει να προβάλλει, ακόμα περισσότερο τα Track-Days στην Ελλάδα.
Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας

Τηλ: 6974406054
Email: halarisg@otenet.gr
Διευθ.: Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς

View George Halaris's profile on LinkedIn

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

Ο καιρός στα Μέγαρα
Ο καιρός στις Σέρρες
Translate »