top2

 

 

Οι συμμετοχές θα ειναι έγκυρες ΜΟΝΟ με προπληρωμή στο κατάστημα ή σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Καμία θέση δεν θα κρατηθεί σε μή εξοφλημένες συμμετοχές καθώς ο αριθμός ζήτησης είναι μεγάλος.
Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπέζης, παρακαλούμε κρατήστε την απόδειξη για επίδειξη όταν σας ζητηθεί στην γραμματεία για να παραλάβετε το νούμερο συμμετοχής σας στην πίστα.

 

Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

  Το συνολικό κόστος βάσει των επιλογών σας, είναι: 65,00


  Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μιλήσετε με τον Γιώργο Χάλαρη στο 6974406054 ή με τον Γιάννη Τσιγονάκη στο 6909174195.

  Με την υποβολή συμμετοχής μου, αποδέχομαι τους όρους που ακολουθούν. 

  Δηλώνω ότι χρησιμοποιώ οικιοθελώς την πίστα του  εν λόγω αυτοκινητοδρομίου  με στόχο την  εξάσκηση των οδηγικών μου προσόντων, την  τελειοποίηση της μοτοσυκλετιστικής  μου αγωγής και την εν γένι ψυχαγωγία μου. Δηλώνω ότι έχω άδεια και εμπειρία οδήγησης του οχήματος μου και πλήρη γνώση των κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρήσης  της εν λόγω πίστας στο Αυτοκινητοδρόμιο. Απαλλάσσω τον Γεώργιο Χάλαρη, την Halaris Bikes Center, το www.track-day.gr και το εν λόγω  «Αυτοκινητοδρόμιο . Το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζόμενούς της από κάθε ευθύνη έναντι τρίτων για πιθανό θάνατο, σωματικές βλάβες, υλικές ζημίες, ευθύνη έναντι τρίτων, αξιώσεις, απαιτήσεις. Επίσης παραιτούμαι να καταλογίσω ευθύνη στους ανωτέρω

  για οτιδήποτε άλλο θέμα ανακύψει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση πίστας, ανεξαρτήτως από το αν θα προκύψει πριν ή μετά τη χρονική διάρκεια  που διεξάγεται. Σε κάθε περίπτωση που θα κριθεί ότι υφίσταται  οποιανδήποτε ευθύνη του διοργανωτή  και κάθε άλλου προσώπου τότε περιορίζω ρητά την αξίωσή μου και  των κληρονόμων μου σε περίπτωση θανάτου μου  στο ποσό που θα καταβάλλει η ασφαλτική εταιρεία που καλύπτει τον διοργανωτή από αστική ευθύνη για την διοργάνωση. Παράλληλα, γνωρίζοντας τους κανονισμούς που διέπουν την κυκλοφορία σε πίστα, ουδεμία υλική ή ηθική αποζημίωση θα απαιτήσω από άλλον αναβάτη ή από την εταιρία σε περίπτωση εμπλοκής μου σε ατύχημα ή πτώσης του οχήματος μου, από υπαιτιότητα μου ή υπαιτιότητα τρίτου. Συμμετέχω με δική μου απόφαση  και ευθύνη, αποδεχόμενος τους κινδύνους που απορρέουν από την οδήγηση κατά την διάρκεια της χρήσης πίστας και δεν έχω ή θα έχω στο μέλλον καμία αξίωση έναντι αυτών, των εκπροσώπων και του προσωπικού αυτών από οποιαδήποτε αιτία και για οποιαδήποτε θετική και αποθετική ζημία που τυχόν θα υποστώ.

  Δηλώνω ότι θα χρησιμοποιήσω την πίστα του εν λόγω  αυτοκινητοδρομίου  στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται  την οποία  έλεγξα προ της χρήσης και την βρήκα ικανοποιητική και χωρίς πνεύμα ανταγωνισμού.

  Δεσμεύομαι μεταξύ άλλων να σεβαστώ στο ακέραιο τους κανόνες ασφαλείας του οποίους γνωρίζω και κυρίως  να φορώ κράνος και δερμάτινη στολή στην μοτοσικλέτα. Δηλώνω ότι η μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσω για δοκιμή στην πίστα είναι κατάλληλη γι' αυτή την χρήση, ελεγμένη από συγκεκριμένο συνεργείο, ότι βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση και έχει καινούργια λάστιχα. Δεσμεύομαι επίσης να μην επιβιβάσω συνεπιβάτη.  Σε κάθε περίπτωση ι θα θεωρηθώ υπεύθυνος για τα άτομα που με συνοδεύουν. Επίσης αποδέχομαι ότι   σε καμία περίπτωση οι τελευταίοι δεν πρέπει να επεμβαίνουν στην πίστα και βεβαίως δεν έχουν δικαίωμα αποζημίωσης για  ότι τους συμβεί. Δηλώνω ότι έχω σαφή γνώση όλων των κανονισμών ασφαλείας που διέπουν την κίνηση μου στην πίστα καθώς ότι θα συμμορφώνομαι στις υποδείξεις  κριτών γνωρίζοντας εννοιολογικά  την  σήμανση  των επιδεικνυόμενων, από τους κριτές, σημαιών.

  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Γνωρίζω τους κανόνες ασφαλείας που συνίστανται στα κατωτέρω.

  Η πίστα έχει μια είσοδο και μια έξοδο μόνο.

  Δεν σταματάμε μέσα στην πίστα για κανένα απολύτως λόγο, αν υπάρχει πρόβλημα βγαίνουμε στον διάδρομο των pits ή στα paddocks.

  Στην πίστα κινούμεθα με τη φορά του ρολογιού, ποτέ και για κανένα λόγο δεν πηγαίνουμε ανάποδα.

  Απαγορεύεται κάθε είδους επίδειξη μέσα στην πίστα και τα pits, δεν κάνουμε σούζες, burnout ή άλλου είδους ακροβατικά.

  Ο υπεύθυνος της πίστας έχει το δικαίωμα να αποβάλλει  από τη πίστα όποιον δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που διέπουν την κυκλοφορία.

   

  ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

  Γνωρίζω την σημασία των επιδεικνυόμενων σημαιών ως παρακάτω:
  KITPINH ΣΗΜΑΙΑ: Κίνδυνος σε συγκεκριμένο τμήμα της διαδρομής.
  Οι αναβάτες πρέπει να μειώσουν ταχύτητα. Απαγορεύεται το προσπέρασμα.

  ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ: Πρόβλημα στην μέσα στην πίστα, μειώνουμε ταχύτητα, απαγορεύεται η προσπέραση, ολοκληρώνουμε τον γύρο με μεγάλη προσοχή και βγαίνουμε από την πίστα.

  ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ: Σήμα προσπεράσματος. Πληροφορεί τον αναβάτη ότι πρόκειται να τον προσπεράσει κάποια ή κάποιες ταχύτερες μοτοσικλέτες.

  ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑ: Σήμα τερματισμού των δοκιμών.

  ΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ:  Όταν δουμε μαυρη σημαια κανουμε τον γυρο με μειωμενο ρυθμο και βγαινουμε στα πιτ. Σε καμια περιπτωση δεν σταματαμε μεσα στην πιστα.

   

  Σε περίπτωση ματαίωσης της εκδήλωσης αποδέχομαι  τα παρακάτω:

  Αν η ματαίωση οφείλεται σε λόγους ανωτέρας  βίας  και δεν έχει καμία υπαιτιότητα ο διοργανωτής τότε ουδεμία αξίωση αποζημίωσης θα υφίσταται από τους συμμετάσχοντες.

  Σε περίπτωση που  ο συμμετέχων ακυρώσει την συμμετοχή του προ 20ημέρου διακαιούται  την επιστροφή των χρημάτων  συμμετοχής.

  Αν την ακυρώσει  για οποιαδήποτε λόγο εντός του τελευταίου δεκαπενθημέρου τότε δεν δικαιούται επιστροφής χρημάτων αλλά δικαιούται να συμμετάσχει σε επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενη εξάμηνο με ειδική τιμή.

         

  Προφίλ

   
  To Track-day.gr είναι μια ιδέα του Γιώργου Χάλαρη. 28 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας είναι αρκετά για να δώσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα σε αυτό το Project. Η αγωνιστική του εμπειρία αλλά και το πάθος για την ταχύτητα και την μοτοσυκλέτα, είναι αυτά που τον οδήγησαν στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας που ως στόχο έχει να προβάλλει, ακόμα περισσότερο τα Track-Days στην Ελλάδα.

  Επικοινωνία

   

  Για γενικές πληροφορίες χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας

  Τηλ: 6974406054
  Email: halarisg@otenet.gr
  Διευθ.: Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς

  View George Halaris's profile on LinkedIn

  Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

  Ο καιρός στα Μέγαρα

   

  Ο καιρός στις Σέρρες