Α. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Για όσους ενδιαφέρονται να μεταφερθούν στις Σέρρες με το πούλμαν της διοργάνωσης, πρέπει να το έχετε δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής σας ή τηλεφωνικά στον Γιώργο Χάλαρη.

Το πούλμαν αναχωρεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 12:30 το μεσημέρι, από τα καταστήματα Halaris Bikes Center, Δωδεκανήσου 62-67, Καμίνια – Πειραιάς.

Η επιστροφή από τις Σέρρες για Αθήνα, θα γίνει την Κυριακή το βράδυ.

Το κόστος ανά άτομο είναι 50 Ευρώ.

 

Β. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Για όσους ενδιαφέρονται να μεταφέρουν τη μοτοσυκλέτα τους στις Σέρρες με τα φορτηγά της διοργάνωσης, πρέπει να το έχετε δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής σας ή τηλεφωνικά στον Γιώργο Χάλαρη.

Η μοτοσυκλέτα σας πρέπει να παραδοθεί από εσάς στα καταστήματα Halaris Bikes Center, Δωδεκανήσου 62-67, Καμίνια – Πειραιάς από την Πέμπτη 23 Απριλίου, μέχρι και την Τρίτη 27 Απριλίου το αργότερο

Το κόστος μεταφοράς μοτοσυκλέτας είναι 110 Ευρώ

 

Γ. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς, 2 πακέτα διανυκτερεύσεων ανάλογα με το αν είστε μόνος σας ή με συνοδό. Η διανυκτερεύσεις θα γίνουν στα ξενοδοχεία Alexander και Acropol.

  • Αν είστε μόνος σας, μένετε σε 3κλινο με άλλους συμμετέχοντες και πρωινό – βραδυνό στο ξενοδοχείο με κόστος 40 Ευρώ ανά άτομο.
  • Αν έρθετε με συνοδό, μένετε σε 2κλινο με τον συνοδό σας και πρωινό – βραδυνό στο ξενοδοχείο με κόστος 90 Ευρώ και για τους δύο μαζί.

Για το Σάββατο το βράδυ μόνο, το βραδυνό θα γίνει στις 21:30 στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Acropol, όπου θα έχουμε και την παρουσίαση του KAWASAKI H2 και κλήρωση μεγάλων δώρων.

 

Δ. ΠΙΣΤΑ

Στην πίστα θα συγκεντρωθούμε από το πρωί 8:00 – 8:30

  • 8:30 – 9:00  Σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας
  • 9:00 – 9:30  Τεχνικός έλεγχος μοτοσυκλετών
  • 9:30   Έναρξη Track Day
  • 12:00   Πρόγευμα (Νερά, Χυμοί, Μπανάνες)
  • 13:30  Διάλλειμα
  • 19:30  Λήξη Track Day

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
Ο καιρός στις Σέρρες
Ο καιρός στα Μέγαρα
Προφίλ
To Track-day.gr είναι μια ιδέα του Γιώργου Χάλαρη. 28 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας είναι αρκετά για να δώσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα σε αυτό το Project. Η αγωνιστική του εμπειρία αλλά και το πάθος για την ταχύτητα και την μοτοσυκλέτα, είναι αυτά που τον οδήγησαν στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας που ως στόχο έχει να προβάλλει, ακόμα περισσότερο τα Track-Days στην Ελλάδα.
Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας

Τηλ: 6974406054
Email: halarisg@otenet.gr
Διευθ.: Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς

View George Halaris's profile on LinkedIn

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

Ο καιρός στα Μέγαρα
Ο καιρός στις Σέρρες
Translate »